Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

TRX trening sistem Efikasan, bezbedan i sveobuhvatan

template image

TRX trening sistem predstavlja sveobuhvatno rešenje za fitnes centre i studije, hotele, personalne trenere, kao i za lični fitnes.

TRX trening aktivira čitavu muskulaturu tela, dok istovremeno pruža bezbednost pri vežbanju kao i mogućnost potpunog prilagođavanja bilo kom nivou fizičke spremnosti i bilo kom željenom cilju.

Od svog nastanka pa sve do sada, TRX trening sistem ostaje jedan od najefektivnijih trendova u svetu.

TRX Oprema

TRX Edukacije

 • S TC

  STC Modul

  STC, ili Suspension Training Course (Kurs za suspenzivan trening) je 8-časovni uvodni kurs tokom kojeg učite kako se pravilno koristi TRX Suspension Trainer rekvizit.

  Saznajte više
 • LM

  FTC Modul

  FTC modul je jednodnevna edukacija za funkcionalni trening na TRX rekvizitu, koja je nastavak TRX STC modula.

  Saznajte više
 • G TC

  GTC Modul

  GTC modul (Group Training Course) je jednodnevna TRX edukacija nakon koje će polaznici moći da u raspored grupnih treninga u svom fitnes centru uvrste i grupni TRX trening, koji će sami planirati, osmišljavati i voditi.

  Saznaj više
 • R TC

  RTC Modul

  TRX RTC (Rip Training Course) je modul koji polaznicima pruža osnove TRX Rip treninga uključujući na koji način se TRX Rip rekvizit koristi, i kako učiti vežbače svih nivoa fizičke spremnosti funkcionalnim pokretima.

  Saznaj više

TRX trening sistem

Obezbedite svojim klijentima efektivne treninge i moderan dizajn u kome će uživati. Unapredite svoje poslovanje pomoću TRX trening sistema.