Snežana Golić je osnivač i pedagog centra za edukaciju “Faktor kao i muzičko plesnog teatra “Iskrice” iz Novog Sada.

Radeći sa decom u vrtiću i prateći ih na vannastavnim aktivnostima uvidela je da se deci pristupa na potpuno pogrešan način, toliko da su određene metode i aktivnosti koje se sprovode u suboku sa zakonom i moralnim načelima.

Sve ovo je Snežanu motivisalo da ponudi alternativu osnivanjem muzičko plesnog teatra “Iskirce”, koji je za kratko vreme doživeo ogromnu popularnost, toliku da se na učlanjenje čeka i po nekoliko meseci.

Za “Iskrice” Snežana Golić kaže da je to škola lepog vaspitanja pre svega, gde deca uz muziku, igru i pevanje rade fizičke vežbe nesvesni težine i značaja istih za njihov motorički razvoj i napredak.

Snežanina borba za lepšu budućnost dece u sportu se na završava u Iskricama, aktivna je kao predavač na stručnim seminarima za trenere, koji su uslov za dobijanje licence za rad.

Snežana nam je otkrila zašto su talentovana deca u opasnoti, koji momenat pravi promenu u ponašanju roditelja kada nesvesno počinje da maltretira svoje dete smatrajuću da mu na taj način pomaže.

Uživajte u ovoj sjajnoj, edukativnoj i “otrežnjujućoj” epizodi podkasta koji predstavlja riznicu saveta kako za roditelje tako i za trenere koji rade sa decom bez obzira da li je u pitanju sport ili rekreacjia.

I pišite nam vaše utiske u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Snežanom Golić


Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapis podkasta sa Snežanom Golić

Zapratite naš You Tube kanal na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.