Želim odmah da se ogradim, ovo nije jedan od onih marketinških trikova gde vam ponudim nešto besplatno u naslovu kako bih vam privukao pažnju, a kada “zaronite” dublje, vađenje platne kartice postaje neminovnost. Da budem iskren, mrzim takav pristup prodaji.

Da zaključimo!

Niste ovde kako bih vam nešto prodao, već sam vas pozvao jer želim nešto da vam poklonim, a to nešto je potpuno besplatan kurs o upotrebi društvenih mreža u poslovne svrhe.

Bez obzira da li vodite fitnes klub ili teretanu, da li ste personalni trener frilenser ili radite unutar neke organizacije, na ovom kursu naučićete kako da na pravi način privučete pažnju ciljnoj grupi, kako da pametno promovišete svoje usluge i počnete graditi ime koje će postati prepoznatljivo.

Zašto je ovaj kurs drugačiji od svih koji se nude na tržištu?

Sve ono o čemu ću pričati na kursu, proisteklo je iz prakse koju primenjujem radeći ovaj posao više od 15 godina isključivo u fitnes branši.

Zahvaljujući pristupu koji primenjujem i koji ću predstaviti na kursu, uspevao sam da za kratko vreme od klubova u kojima sam radio kao fitnes menadžer izgradim prepoznatljivo ime i da nam inbox svakodnevno bude zatrpan porukama potencijalnih članova, dok su mi najdraže bile one od ljubitelja fitnes treninga iz drugih gradova u kojima su hvalili naš rad i pitali da li planiramo da otvorimo klub i u njihovom gradu.

Projekat na koji sam posebno ponosan a tiče se upotrebe društvenih mreža, jeste kampanja koju smo vodili svega 40 dana na facebooku i instagramu sa ciljem da ispromovišemo otvaranje novog kluba i zahvaljujući kojoj smo prodali preko 300 polugodišnjih i godišnjih članarina u prva tri dana nakon što je klub otvoren.

Ljudi su bukvalno utrčavali na recepciju i uplaćivali članarine bez da su videli klub ili probali treninge.

A i zašto bi, sve smo im pokazali na instagramu 😉

Sada se sigurno pitate ako je tako dobar zašto ga dajem besplatno?

Odgovor je jednostavan, ja volim da radim malo kompleksnije stvari kada je digitalni marketing u pitanju a da bi smo stigli do kompleksnih stvari potrebno je na pravi način savladati osnove.

Baš kao i u treningu, kada dobijete novog klijenta pre nego što dođete do nivoa gde će trening zaista biti izazov i pružiti vidljive rezultate potrebno je adekvatno pripremiti lokomotorni i kardio vaskularni sistem osnovnim vežbama.

U ovom primeru društvene mreže su te osnovne veže a kada vidite prve rezultate, neki od vas će poželeti da sa mnom da prave još bolje rezultate a neki će pokušati sami baš kao i naši vežbači, neki angažuju personalnog trenera a neki ka željenim rezultatima krenu samostalno.

I sada se pitate da li ću vam sve ovo zaista dati besplatno?

Da 100% besplatno, nećete morati nigde da se prijavljujete i ostavljate bilo kakve podatke, sve lekcije biće objavljene na našem YouTUBE kanalu Drugacijifitnes.

Ukoliko vam se kurs svidi biću vam zahvalan da kliknete na dugme subscribe i zapratite naš YouTUBE kanal kako bi time pokazali da interesovanje za ovakvim sadržajem postoji. A ja ću se pobrinuti da u tom primeru redovno kreiramo i objavljujemo novi sadržaj koji vam može pomoći da unapredite poslovanje.

Zašto sam se baš sada odlučio da poklonim ovaj kurs??

Znam da tokom leta imate za nijansu manje posla i znam da će oni koji žele da se razvijaju posao pored slobodnih aktivnosti taj višak vremena uložiti i u edukaciju, bar sam ja tako voleo da radim.

P.s. Ako ima onih kojima leti posao drastično opadne, savetujem da pročitaju ovaj BLOG

Zato ću počevši od 22.07.2022. svakog petka objaviti novu lekciju na YouTUBE kanalu kojih će ukupno biti pet, a kreiraću i Facebook grupu pod nazivom DRUGACIJIFITNES kako bi ste mogli da mi postavite pitanja i razmenjujete iskustva sa drugim kolegama.

Ovu grupu planiram da zadržim aktivnom i kada se kurs završi, jer znam da je jaka zajednica izuzetno važna za razvoj kako pojedinca tako i celog tržišta.

Facebook grupi se možete pridružiti klikom na ovaj LINK, dok YouTUBE kanal možete zapratiti putem ovog LINKA.

Do objavljivanja prve lekcije možete svoje znanje unapređivate čitajući naš FITNES BIZNIS BLOG ili slušajući PODCAST.

Kurs možete pogledati klikom na dugme ispod.
POGLEDAJTE KURS