Maja Dimitrijević devojka koja je sa 22 godine donela važnu životnu odluku da napusti profesionalni sport, stavi osnovne studije ekonomije po strani kako bi održavala trudnoću i preuzela ulogu majke.

Par godina kasnije kada bi se većina prepustila izgovorima i životu da ih vodi, Maja preuzima inicijativu i vreme koje njen sin provodi u vrtiću koristi da završi studije, položi preostalih 26 ispita i stekne znanje diplomiranog ekonomiste.

U želji da se vrati u formu, Maja počinje da odlazi na grupne fitnes treninge, da bi par godina kasnije zbog ljubavi koju je razvila prema fitnesu počela sa usavršavanjem i započela novo poglavlje u svom životu kao personalni trener.

Danas Maja Dimitrijević kada napusti svoj “prvi posao” u narodnoj skupštini Republike Srbije gde radi kao samostalni savetnik u odeljenju za ekonomsko finansijska pitanja, otključava vrata svog fitnes studija “Treniraj sa Majom” gde mnogim beograđankama koje su u Maji našle uzor čini život lepšim i zdravijim.

Svoje znanje iz oblasti ekonomije, kao i znanje iz marketinga koje je stekla na svom prvom radnom mestu a zatim i iskustvo koje je stekla radeći u banci iskoristila je da napravi biznis plan i poslovni model koji je njen klub načinio visokoprofitabilnim u kratkom vremenskom periodu.

Maja je u podkastu pričala i o tome koliko je važno od sebe napraviti “brend”, kako je to ona učinila, što joj je donelo saradnju sa vodećim medijima i nekoliko velikih sponzorstava sa kompanijama kao što su Voda Voda i Reebok.

Kada smo na počtku podkasta Maji postavili pitanje ko je Maja Dimitrijević, na prvom mestu je navela majka a mi bi smo dodali uspešna poslovna žena i kraljica.

Uživajte u ovoj sjajnoj epizodi podkasta i pišite nam vaše utiske u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Majom Dimitrijević

Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapis podkasta sa Majom Dimitrijević

Zapratite naš You Tube kanal na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.

Drugacijifitnes newsletter

Prijavite se na našu mailing listu, ukoliko želite da vas obavestimo svaki put kada izađe nova epizoda podkasta.